Als ouder en opvoedcoach begeleid ik ouders met hun opvoedopgaven. Opgroeien en opvoeden gaat meestal niet zonder slag of stoot. Soms kan het fijn zijn om samen weer op zoek te gaan naar wie jij bent, wat jij belangrijk vind als ouder en hoe je daar weer kan komen. Ik loop mee op dit pad met de bedoeling dat je daarna weer zelf verder kunt. Dit kan persoonlijk, met 1-op-1 coaching, maar ook samen met andere ouders binnen de training Opvoeden met LOL.

 
Coaching voor ouders

 

Gedrag is altijd logisch…

Samen onderzoeken we wat het gedrag van je kind zou kunnen vertellen. Als oudercoach besteed ik veel aandacht aan het zichtbaar maken wat er onder de oppervlakte speelt. Zowel bij je kind als bij jezelf. Wanneer je duidelijk hebt wat er zorgt voor onbalans, kun je de lading hiervan veranderen. Vaak is het zo dat als jij als ouder iets verandert in jezelf, je kind automatisch positief meebeweegt.

Hiervoor maak ik gebruik van beeldende en systemische werkvormen, die ik intuïtief inzet. Zo heb ik ook niet eenzelfde  werkwijze voor iedereen, maar stem ik elke keer weer af op wat het gezin in deze situatie van mij nodig hebt. Dat maakt het coachingstraject maatwerk.

Na de aanmelding, neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze ontmoeting bespreken we kort de reden van aanmelding en kan ik alvast wat informatie geven en eventuele vragen beantwoorden. We bekijken samen welk traject we in eerste instantie ingaan. Gaan we alleen voor oudercoaching, of in combinatie met kindercoaching. Misschien is het juist prettig om een ontwikkelingsproces te doorlopen met andere ouders, binnen de ‘Opvoeden met LOL’ training.

Mail mij gerust voor een belafspraak. 

  scharrelkind@gmail.com

 

Opvoeden met LOL

 

Een cadeau voor jezelf en je kind!

Opvoeden met LOL is een systemische oudertraining, die jou een frisse kijk geeft op het opvoeden. Vijf weken lang gaan we, met een kleine groep moeders, aan de slag met;

  • Kijken naar hoe jij weer balans kan terugkrijgen in jouw gezin.
  • Onderzoeken hoe jij de liefde kan voelen van je kinderen en hoe jij die kan geven, op een manier die zij ook echt kunnen voelen.
  • Leren hoe je weer plezier kan terugbrengen in het gezin en in de opvoeding.
  • Je eigen grenzen leren kennen en aangeven om zo weer ruimte te creëren.
  • Een plan maken om jouw ‘droomgezin’ een realiteit te laten worden.
  • Leren hoe jij en je kinderen optimaal kunnen groeien en bloeien.

 

Opvoeden met LOL helpt jou om weer met plezier op te voeden, maar ook geeft het jou tools om na te denken over wat je wil bereiken. Je bereikt een staat van bewust(er) opvoeden en je zal merken, dat de sfeer in huis verbetert.

 

De training omhelst niet alleen gesprekken over opvoeden, maar we gebruiken juist veel creatieve, dynamische en systemische oefeningen, om je aan het denken te zetten. Ook krijg je een werkboek, zodat jij jouw persoonlijke inzichten kan verwerken.

 

De eerstvolgende training staat gepland op woensdagochtend 23-6, 30-6, 7-7, 14-7 en 21-7. Jouw investering is €185,-.

 

Contact

Mail mij gerust voor een belafspraak. 

  scharrelkind@gmail.com